+47 7008 0800
|
booking@rundecentre.no

Overnatting leilegheit

Forespørsel
Runde Miljøsenter ligger ved Runde havn, og har selvbetjente leiligheiter med moderne møbler, eit fullt utstyrt kjøken og flott sjøutsikt. Wi-Fi er tilgjengelig på stedet, og du får avgiftsfri, privat parkering.

Alle leilegheitene på Miljøsenteret har flatskjerm-TV med kabelkanaler og sovesofa. Kjøkenet har komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Bada har varmekablar, dusj og hårføner.

Øya Runde er kjend for sitt fugleliv. Du kan dra på fot-, fiske- og båtturar rundt øya.

Omtalar frå booking.com
Plasseringa til overnattingsstaden scorar høgare enn dei andre overnattingstadane på Runde. Gjestane er meir tilfreds med denne overnattingsstaden samanlikna med andre overnattingstadar i nærleiken. 

Spesielt par som reiser i lag likar å bu på Miljøsenteret. Dei har gitt overnattingsstaden ein score på 9,9. 

Sjekk ledig kapasitet her

Forespørsel

Reisa til Runde

Runde er landfast og er lettast å reise til med bil. Frå Rv61, ta av mot Fosnavåg på Rv654.  På Leinøya ta av til høgre inn på Fv18, og følg denne til Runde.

Det er to flyplassar i nærleiken,  Ålesund lufthavn, Vigra og Ørsta-Volda lufthamn, Hovden. Frå Vigra går det buss og hurtigbåt til Hareid. Frå Hareid følg Rv61 sørvest mot Runde. Frå Hovden følg E39 nokre hundre meter mot Volda, og ta deretter av mot Runde på Rv653 og Rv61. Det er mogeleg å leige bil på flyplassane og på Hareid.

Om du vil reise med kollektivtransport er det enklaste å ta kontakt med Fram på www.frammr.no/

Runde har havn med gjestebrygge som kan nyttast av sjøfarande. 

Høgdepunkt:

moderne leilegheiter med sjøutsikt
gratis parkering og wifi
oppredde senger, handklede og utvask inkludert i prisen

Reiserute

  1. Runde Miljøsenter